Remi & Patricia Bonneton
Remi & Patricia grundlagde vineriet i 2014 med små, kemikaliefrie parceller. De rehabiliterede glemte terroirs i Doux-dalen & plantede indfødte druesorter: Syrah, Serine, Marsanne og Rousanne. I 2019 erhvervede de mere jord til nye druer som Albariño, Pinot Noir og Savagnin. Ejendommen dækker ca. 1,5 hektar.
Alt arbejde udføres i hånden uden traktorer, & er certificeret økologisk.
Siden 2017 samarbejder de med ligesindede vinproducenter fra Gard, Vaucluse, Syd Ardèche og Beaujolais.
Vinifikationen er kreativ med varierende maceration og lagring i foudres, demi-muids & tinajas.
Fokus er på at skabe drikbare og komplekse vine med respekt for traditionelle praksisser og bæredygtighed.
Et ambitiøst projekt for at skabe en unik vingård i et udfordrende område, som hylder og støtter de mennesker, der har gjort det muligt.