Gratis fragt i København over 499 DKK / Danmark over 1000 DKK

Jean-David Camus "Eclectik"

Jean-David Camus “Eclectik”
Bourgogne – Frankrig

Historie 📕
Jean-David Camus, født i 1973 i Nancy, Frankrig, begyndte sin karriere inden for økonomi og markedsføring, med erfaring fra whisky hos Pernod Ricard i London og parfumer hos Issey Miyake i Paris. Han vendte derefter tilbage til Frankrig for at arbejde med vin hos Chateau de Chassagne Montrachet og senere i Champagne med Mumm og Perrier-Jouet.
Han lancerede i 2009 et digitalt projekt for Hospices de Beaune & i 2015 medstiftede han et cider bryggeri i Quebec.
I 2020 startede han et vineri og ciderfirma i Beaune, hvor han stadig huserer idag.

Vinene🍷
Vinene er klassiske, men levende & alle er négociant (købte druer).
Jean-David arbejder kun direkte med vinbønder han kender & skipper dermed mellemmanden, for at være sikker på kvaliteten af druerne.
Alle bønderne arbejder økologisk i marken.
En meget lille mængde af hver vin bliver produceret (omkring 1.000 flasker) med et skarpt øje på bæredygtighed & stor respekt for tradition, men på samme tid med en moderne tilgang:
Druerne bliver nedstemplet få gange & alle vinene produceres med en blid tilgang med kold maceration på de røde & et blidt pres på de hvide.
Vinene fermenterer & lagres på ståltanke for at bevarer deres venlige & ærlige udtryk, på nær hans Chardonnay (60% gammelt eg) & hans Santenay 1er Cru Pinot Noir (100% gammelt eg).

Cider🍎
Hans cider er meget levende & eksperimentelle, hvor kun fantasien sætter grænser for sammensætningerne (Abrikos, Pinot Noir druer etc, bliver sammensat med æbler).
Levende, fuld af energi, frugt & kompleksitet der giver vin kamp til stregen, når det gælder om at være tørstslukker.
Det perfekte valg til sommeren🌸
Her kan opleves en helt unik stil af Cider, set meget få steder!

Merci Jean-David 🙏

TOP
SHOPPING BAG 0